Service

 

Brutech kan voor u verschillende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan machines en installaties, we staan voor u klaar, voor periodiek onderhoud en het oplossen van storingen.

 

Revisie & reparatie

 

Brutech is gespecialiseerd in het reviseren en repareren van cilinders,aggregaten,pompen, motoren, machines en aandrijvingen. we kunnen ook complete installaties reviseren en waar nodig aanpassen. We hebben ruime ervaring op het gebied van gantrys, skidding systemen en diverse andere machines.

Montage en Demontage

 

Brutech is tevens de aangewezen partner voor industrieele montage en demontage werzaamheden we hebben al verschillende machines geplaatst en opgebouwd in binnen en buitenland.

Projectbegeleiding

 

Brutech is een betrouwbare partner in het begeleiden van projecten zowel op de voorgrond als op de achtergrond.

Dit hebben we al meerdere keren bewezen in binnen en buitenland. Maar nooit de veiligheid uit het oog verliezen want die gaat boven alles.

 

Engineering

 

Brutech is de partner om mee te denken om samen tot een oplossing te komen. Zo kiezen we kwalitatief goede materialen die het beste passen, om zo samen tot een mooi product te komen. Zodat u een machine of installatie krijgt die aan uw wensen voldoet en onze kwaliteitsstandaard. 

 

Brutech  Tel: +31(0)6-55217947